Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesinin akreditasyon çalışmaları kapsamında, Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) değerlendirme ekibi, KSÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Nazik’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz ile TEPDAD değerlendirme ekibinde yer alan Prof. Dr. Özlem Mıdık, Prof. Dr. Özlem Coşkun ve Prof. Dr. Mustafa Turan da hazır bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmede; tıp eğitiminin uygulama süreçleri, eğitim ve araştırma faaliyetleri, üniversite hastanesinin öğrenci eğitimine sağladığı katkılar ve akreditasyon çalışmaları kapsamında yürütülen faaliyetler ele alındı. Ayrıca eğitim kalitesinin sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi, klinik uygulama alanlarının etkin kullanımı ve akreditasyon sürecinin önemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Başhekim Prof. Dr. Selçuk Nazik, samimi ziyaretlerinden dolayı TEPDAD değerlendirme ekibine teşekkür ederek, KSÜ Hastanesi olarak nitelikli tıp eğitiminin desteklenmesi ve akreditasyon çalışmalarına katkı sunulması noktasında her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.